Waarde creƫren door revitalisatie

Advies verduurzamen bestaand kantoor

Plaats: Eindhoven
Opdracht: Ontwerp nuttig vloeroppervlak - duurzaamheid - uitbreiding

Voor de eigenaar van dit kantoor heeft Artebo een aantal onderzoeken verricht. Te weten hoe het gebruik van beschikbaar vloeroppervlak efficiënter te maken is middel wijziging in inrichting en meubilair. Tevens een stuk uitbreiding onderzocht. 

Ook is er onderzocht welke energiebesparende maatregelen te treven zijn om zo het kantoor actueel aan de markt te brengen, kosten voor energie te besparen en bovenal een goed werkklimaat te maken.

Na de onderzoeken wordt bekeken hoe een en ander in uitvoering is om te zetten.

Na uitgebreide inventarisatie heeft Artebo een plan opgesteld om de bestaande kantoren weer passend te maken voor de huidige en toekomstige behoefte van Vogels Products. Er is weer logica gebracht in plattegronden, open en transparante ruimtes gemaakt, maar ook nieuwe hoogwaardige ruimtes toegevoegd. Ook zijn alle installaties aangepakt. Artebo heeft het project voor en namens opdrachtgever uitgevoerd en begeleidt. Een grote ingrijpende verbouwing, terwijl alles en iedereen gewoon door heeft gewerkt. Korte lijnen en snelle interactie heeft er voor gezorgd dat alles in 6 maanden gerealiseerd is.

Bel voor een vrijblijvend en oriƫnterend gesprek 088 116 0000